SASTANAKA EU PROJEKATA

MEĐUNARODNE KONFERENCIJE

STRUČNIH DOGAĐANJA

Dobrodošli u Energetski centar Bračak – NOVO MJESTO VAŠIH DOGAĐANJA!

Djelatnost organizacije evenata dodatan je sadržaj koji Energetski centar Bračak može ponuditi u i izvan prostorija Dvorca.

Nudimo Vam kompletnu uslugu organizacije eventa od uređenja prostora, osiguranja potrebne opreme i svih usluga sukladno Vašim potrebama. Vaš event možemo organizirati u jednoj od naše dvije multifunkcionalne dvorane (dvorana Voda, dvorana Zemlja), spomen sobi ili u perivoju Dvorca u amfiteatru na otvorenom.

Multifunkcionalne dvorane namijenjene su za održavanje radionica i seminara, skupova i sastanka kao i za održavanje konferencija te kulturnih događanja. Postav dvorana moguće je organizirati sukladno Vašim željama. Svim korisnicima dvorana na raspolaganju je visokokvalitetna audio-vizualna oprema, a pored nje mogu se koristiti i druge potrebne usluge poput video konferencije, simultanog prevođenja, fotografiranja, dočeka gostiju, vođenja protokola, korištenja interne catering usluge po povlaštenim cijenama, besplatno korištenje punionice elektromotornih vozila snage 2x22kW s mogućnošću istovremenog punjenja dva vozila, te izlaganje reklamnih materijala.

DVORANA VODA

Višenamjenska dvorana osmišljena za održavanje manjih konferencija, sastanaka, seminara i evenata kapaciteta do 60 osoba. Smještena u podrumskom dijelu Energetskog centra obnovljena u duhu moderne tehnologije, a svojom opremljenošću zadovoljava i najzahtjevnije potrebe korisnika.

DVORANA ZEMLJA

Svečana dvorana smještena na I. katu Energetskog centra u ugodnom radnom prostoru namijenjena za radionice, prezentacije i poslovne sastanke kapaciteta do 20 osoba. Vrhunski sustav klimatizacije i ventilacije osigurava ugodnu temperaturu i prozračnost tijekom vašeg boravka u dvorani.

DVORANA SUNCE

Dvorana Sunce  smještena je u potkrovlju Energetskog centra Bračak. Namijenjena je za održavanje manjih sastanaka kapaciteta do 6 osoba.

SPOMEN SOBA

Idealna je za mali sastanak do osam osoba sa mogućnošću organizacije radnog dijela sastanka ili poslovnog ručka/večere

AMFITEATAR NA OTVORENOM

Nudi novu dimenziju organizacije poslovnih sastanaka, evenata, radionica i skupova s ciljem dolaska do kreativnih rješenja i ideja izvan uobičajenog radnog prostora. Nalazi se u sastavnom dijelu perivoja Dvorca na preko 3 ha i s izvedenim stazama nudi raznolike mogućnosti za događanja na otvorenom

RESTORAN DVORAC BRAČAK

Restoran Dvorac Bračak nalazi se u prizemlju Dvorca Bračak, a velikom vanjskom terasom u perivoju osvaja svakog gosta. Restoran svojim gostima tijekom cijele godine pruža gostoljubivost, sigurnost i jedinstvenu raznovrsnost zagorskih autohtonih gastronomskih i eno-gastro proizvoda i doživljaja. 

DOGAĐANJA

Planirate važan poslovni sastanak, konferenciju, stručni skup, događanje? Energetski centar Bračak svojom infrastrukturom omogućuje sve to.

ENERGETSKI CENTAR BRAČAK
Scroll to Top